Λεμονιά Τσαρούχα

ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΑ

Η Λεμονιά Τσαρούχα είναι γυμνάστρια με ειδίκευση στην άσκηση κατά την κύηση και τη λοχεία. Μεγάλωσε στη Νιγρίτα Σερρών και τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε στο τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Σερρών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Έπειτα από την παρακολούθηση του κύκλου μαθημάτων της GRAFTS FITNESS SCHOOL πήρε πιστοποίηση ως Group Exercise και ως Personal Trainer. Την περίοδο 2006-2007 εργάσθηκε σε γυμναστήρια στο Τορίνο της Ιταλίας και ειδικεύθηκε στο Mat Pilates.
Το ενδιαφέρον για το prenatal & postnatal training άρχισε όταν βίωσε η ίδια την πληθώρα των αλλαγών που προκαλεί η εγκυμοσύνη στο γυναικείο σώμα και όταν αποφάσισε να επιχειρήσει vba2c (κολπικό τοκετό μετά από δύο καισαρικές). Η άσκηση ήταν πάντα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της και πάντα πίστευε ότι η άσκηση συμβάλει θετικά τόσο στη βελτίωση της ποιότητας ζωής όσο και στην προαγωγή της ψυχικής υγείας των ασκουμένων. Από το 2014 είναι πιστοποιημένη prenatal & postnatal specialist και ασχολείται με τον σχεδιασμό εξατομικευμένων προγραμμάτων άσκησης για εγκύους και λεχωίδες.