22 Νοέμβριος 2017

Παγκόσμιο Συνέδριο Ουρογυναικολογίας Τόκιο 2016: Εγκυμοσύνη & πυελικό έδαφος

Οι διεθνείς συστάσεις για την υπεροχή του φυσιολογικού / κολπικού τοκετού έναντι της καισαρικής τομής παραμένουν αμετάβλητες.
Πάραυτα καταβάλλεται σοβαρή προσπάθεια , ώστε η αντιμετώπιση της εγκυμοσύνης να γίνεται ολιστικά, και στην όλη προετοιμασία της γυναίκας να συμπεριλαμβάνεται η φροντίδα του πυελικού της εδάφους.


".....αν μπορούσαμε να εμφυτεύσουμε οι ουρογυναικολόγοι στο κεφάλι των μαιευτήρων πως μια εγκυμοσύνη δεν ξεκινάει ούτε τελειώνει στο τί συμβαίνει μέσα στην κοιλιά της γυναίκας μόνο - τότε ο κόσμος των γυναικών θα ήταν πιο ευτυχισμένος "
Η προετοιμασία και φροντίδα του πυελικού εδάφους της εγκύου γυναίκας δυστυχώς περνάει συχνά στα ψιλά γράμματα, με αποτελέσματα αρνητικά για την ίδια τη γυναίκα, την μελλοντική μητέρα, τα οποία δεν είναι άμεσα εμφανίσιμα.
Ο βέλτιστος συνδυασμός της μαιευτικής φροντίδας, με την ουρογυναικολογική προσέγγιση της εγκυμοσύνης επιτυγχάνει το επιθυμητό αποτέλεσμα σύμφωνα με τις προδιαγραφές των παγκόσμιων ουρογυναικολογικών εταιρίων.

Ως ταύτιση με τις διεθνείς οδηγίες, στο Eleucis προετοιμάζουμε κάθε έγκυο γυναίκα από την αρχή της κύησης, παρέχοντας εξειδικευμένες οδηγίες και συνεδρίες φροντίδας του πυελικού εδάφους.
Γιατί μετά τον τοκετό η μητέρα παραμένει γυναίκα...